I don’t know if this is just me, but sometimes when I make a theme and preview the theme live, some of the photos on the blog have this random 3px of padding underneath them and it really bugs the OCD in me. 

I have however, discovered a fix for this! Just add the css tag display:block to the code. For example, you could add it to the whole page like this:

img {
display:block;
}

Or add it to a specific element, like so:

.post img {
display:block;
}
Posted 1 year ago with 147 notes
© excolo
Tagged with #resources #fix it #tutorials
  1. hairdresser-boyfriend reblogged this from masculinedevil
  2. masculinedevil reblogged this from 7th-district
  3. epsilonunit reblogged this from excolo
  4. coding-for-dummies reblogged this from 7th-district
  5. limeysketchytime reblogged this from 7th-district
  6. raina8 reblogged this from 7th-district
  7. themesandpixels reblogged this from 7th-district
  8. 7th-district reblogged this from excolo
  9. saucesama reblogged this from madarathemes
  10. forblogok reblogged this from excolo
  11. omgnoctis reblogged this from excolo
  12. resourcetag reblogged this from theme-hunter
  13. aheroavillainaloverafool reblogged this from theme-hunter
  14. c-chefnem reblogged this from excolo
  15. greatweeds reblogged this from theme-hunter
  16. themesbyalexasixx reblogged this from madarathemes
  17. whoreablethemez reblogged this from buildthemes
  18. thetidalwave-rpa reblogged this from donthemes
  19. donthemes reblogged this from theme-hunter
  20. gwiboon- reblogged this from excolo